Overlijden Antonie Kamerling

Antonie Kamerling is op 7 oktober jl. overleden. Dit verbijsterende nieuws heeft tot uitzonderlijk veel reacties op Twitter geleid. Antonie Kamerling had een eigen tweet met zo’n 8.000 volgers. Wij zijn geschokt door het plotselinge nieuws van het overlijden van Antonie Kamerling. Wij wensen Isa, Vlinder en Marijn veel sterkte. Hieronder recente berichten van bekende Nederlanders op dit trieste nieuws.

  • Albert Verlinden: Het is een ramp, voor Isa en de kinderen.
  • Reinout Oerlemans: Het bericht van de zelfmoord van Antonie heeft mij zeer diep getroffen. Ik ben kapot van verdriet. De band die ik met Antonie had was zeer intens en het valt mij onnoemelijk zwaar dat mijn vriend er nu niet meer is.
  • Bert van der Veer: Rillingen over rug bij bericht dood Antonie Kamerling. Ik heb hem ooit nog (mede) gecast voor GTST. En Peter Kelder gedoopt. Poor Isa & kids
  • Babette van Veen: Wat een verdriet, ben er stil van.. zo’n mooie man met zoveel geluk en succes, vrienden, super vrouw en prachtige kinderen, hoe kan zoiets?
  • Henkjan Smits: Dacht dat t een beautiful day zou worden. Antonie is overleden en dat is kut! Isa, kinderen, familie en vrienden, sterkte.
  • Jeroen van Koningsbrugge: Ik ben er helemaal stil van. Voor de familie en vrienden enorm veel Sterkte!
  • Giel Beelen: Ik kan t nog niet bevatten. Ben er stil van. Mijn Hero is niet meer. Rust zacht lieve Antonie. En sterkte iedereen die hem nu ook al zo mist
  • Carice van Houten: Wat een verdriet. Rust zacht Antonie.
  • Thomas Acda: Ik hoor het net, wat verschrikkelijk. Antonie is dood.
  • Claudia de Breij: Oh mijn God, Antonie Kamerling. Geen woorden voor. Zoveel sterkte aan z’n dierbaren gewenst! Wat zonde, zo’n lieve vent.